Pikantni marinirani krastavčići

Trudimo se da ponudimo nešto novo i jedinstveno na tržištu. Ovo je sigurno jedan od takvih proizvoda. Kada probate ove krastavčiće, prvi utisak će vam biti na krastavčiće koje jedete svakodnevno, ali zatim ćete osetiti slatko, kiselo, ljuti ukus, nešto novo što do tada sigurno niste probali. Pikantni ukus će vas sigurno osvojiti, da ih uvrstite u svoju omiljenu hranu. Ideju smo dobili na Njujorškom sajmu hrane, smatrali smo da će se dopasti našim potrošačima i nismo pogrešili.

Sastojci: krastavčići 61%, voda, kiselina – sirćetna kiselina, šećer, kuhinjska so, mešavina začina u promenljivim količinama (slačica, biber u zrnu, mirođija, aleva ili crvena ljuta mlevena začinska paprika)

Neto količina: 320g

Količina oceđene mase: 200g

Zbirno pakovanje: 8 komada

Na paleti: 1280

143,00 din

Share:

Naša domaća
zimnica

Dragi naši potrošači, odabrali smo da za vas radimo tradicionalne proizvode a i pored njih možete da probate i nešto novo i drugačije. Uživaćete uz ajvar, pinđur i ljutenicu u hladnim zimskim danima. Oduševiće vas naše salate koje će vam dati dodatnu snagu i zdravlje u zimskim mesecima, kada je manje dostupno sveže povrće.

Uspešno ste obavili
porudžbinu!